redovisningsbyrå

Välkommen till G&G Redovisningsbyrå


Om oss

Vi är en redovisningsbyrå i Kristianstad vars arbetare har lång erfarenhet och bred expertis. Vi hjälper företag med en mängd olika frågor. Vår resa startade 2017 med en klar vision om att erbjuda exklusiva tjänster till våra kunder.


Vi erbjuder konsultation där vi kan hjälpa dig och svara på frågor om ditt företags verksamhet och företagets ekonomi m.m. Du kan få hjälp med uppstart av ett eget företag och få tips på hur du ska göra det lönsamt. Dessutom kan vi hjälpa dig med bokföring och årsredovisning/bokslut, det finns många krav på årsredovisning och bokföring, lämna över ansvaret till oss och fokusera på din kärnverksamhet istället.


Vår ambition är att du som kund ska känna att du har en egen ekonomiavdelning. Alla företag, stora som små, förtjänar bra och professionell hjälp med bokföring, lönehantering och ekonomisk rådgivning. För oss är det viktigt att vara kundnära, därför strävar vi efter att uppnå långsiktiga relationer och ömsesidiga samarbeten tillsammans med dig. Vi vill vara ditt bästa verktyg och följa dig på din resa som företagare.